HİTİTSEM - ÇSMMMO Ortaklığı İle Bölgedeki En Kapsamlı Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) Eğitimlerine Başlıyor

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HİTİTSEM) ve Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ÇSMMMO) işbirliği ve Valorem Team danışmanlarının katkıları ile bölgenin en kapsamlı Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) Danışmanlığı Sertifika Programı düzenleniyor.

Eğitim kayıt kontenjanı 40 kişi ile sınırlı olacaktır. Ayrıca stajyer, mali müşavir, şehit yakınlarına ve Hitit Üniversitesi öğrencilerine %60’a varan oranlarda özel indirimler uygulamaya karar verdik.

Toplam 40 saatten oluşan sertifikalı eğitim programı iki grup halinde planlanmış olup, detayları aşağıda yer almaktadır.

1.    Grup Hafta Sonu: 19 Eylül 2020 – 4 Ekim 2020

2.    Grup Hafta İçi Akşam: 21 Eylül 2020 – 2 Ekim 2020

KVKK konusunda uzmanlaşmak veya farkındalık kazanmak isteyen herkes bu eğitime katılabilir. Çeşitli eğitim kurumunda çok daha yüksek ücretlerle verilen bu eğitim HİTİTSEM tarafından çeşitli avantajlarla sunulmaktadır. Duyuru afişinde yer alan QR kodu okutularak detaylara ulaşabilir, hemen kayıt yaptırabilir.