Staj Seferberliği Programına Kabul Edilen Öğrencilerimizin Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan “Staj Seferberliği” programı kapsamında staja kabul edilen Üniversitemiz öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin sigorta işlemlerinin başlayabilmesi için, işverenden aldıkları Staj Seferberliği Programı kapsamında “staja kabul edildiklerine dair belgeyi” staja başlamadan önce Fakülte ve Yüksekokullarının stajla ilgili birimlerine ivedi olarak teslim etmeleri gerekmektedir. Bununla birlikte, Bakanlıklar vb. kimi kamu kurumları, stajyerlerine tek tek belge vermek yerine staja kabul ettiği adaylara ilişkin bilgileri EBYS üzerinden üniversitelere gönderebilmektedir. Kendilerine staja kabul edildiğine dair belge verilmeyen öğrencilerimizin de sigorta işlemlerinin başlayabilmesi için Fakülte ve Yüksekokullarının stajla ilgili birimleri ile ivedi olarak iletişime geçmeleri gerekmektedir.