Staj Seferbirliği Onay Süreci hakkında bilgilendirme duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan “Staj Seferbirliği” programı kapsamında başvuruları değerlendirilerek staj teklifi alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Staj Seferbirliği kapsamında kontrol ve onay süreçleri tamamlanıp, staja başlamaya hak kazanan öğrencilere iletişim bilgileri doğrultusunda bilgi verilmiş ve İşverenlerle bilgiler paylaşılarak sistem teklife açılmıştır.

Bir işveren tarafından staja kabul alan öğrencilerimizin staja başlayabilmeleri için Kariyer Kapısı sistemi üzerinden Üniversitemiz Staj Yönergesinin 5. maddesine uygun hareket edilecek şekilde Staj Seferbirliğine ilişkin teklif onay süreçlerini tamamlaması gerekmektedir.

Hangi kurumdan staja kabul aldığınızı, staj tarihlerinizi, staj yerinizi ve kurumdaki staj sorumlusunun iletişim bilgilerini Kariyer Kapısında görüntüleyebilirsiniz.

İşverenler tarafından staj teklif kabul süreleri Aralık 2021 tarihine kadar devam edeceğinden staj kabul durumunuzu Kariyer Kapısı üzerinden düzenli olarak takip etmeniz tavsiye edilmektedir. Staj başvuru durumları, stajını iptal eden ya da staja yeni kabul edilen öğrenciler olabileceği için güncellenebilir.

Staj Seferbirliği kapsamında 1 (bir) staj yapma hakkının bulunduğunu ve staj kabul onay tarihini geçiren öğrencilerin stajının iptal olacağını önemle hatırlatarak detaylı bilgi için Kariyer Kapısına bakmasını önemle duyururuz.

Başvurular Sonrası Sıkça Sorulan Sorular Kılavuzu için TIKLAYINIZ
Kariyer Kapısı Sistemine Giriş için TIKLAYINIZ


HIZLI ERİŞİM

Youtube Twitter instagram Facebook
Kariyer ve Mezunlar Ofisi Danışma Hattı
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Kariyer ve Mezunlar Ofisi
Öğrenci Temsilcisi
Çevrimiçi