2024 Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF'24) davetlisiniz......

Orta Karadeniz Kariyer Fuarı(OKAF)

“Yetenek Her Yerde” mottosuyla başlayan “Bölgesel Kariyer Fuarları” kapsamında yer alan OKAF’a 2024 yılında Samsun Üniversitesi ev sahipliği yapacaktır. OKAF’24, Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin paydaşlığında 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir

Samsun şehrinin ve bölge üniversitelerindeki öğrencilerin sahip olduğu nitelikler ve fırsatlar dikkate alındığında OKAF’24’e sektörün, kamu kurum ve kuruluşlarının, medyanın ve meslek örgütlerinin yoğun ilgi ve katılım göstereceği düşünülmektedir.

OKAF'24 Hedef Kitlesi

OKAF’24 kariyer planları olan ve var olan planlarını geliştirmek isteyen öğrenci ve mezunları temel hedef kitlesi olarak belirlemiştir. Bu doğrultuda OKAF’ın hedef kitlesi:

• Niteliklerine ve planlarına uygun kariyer fırsatı yakalamak isteyen öğrenci ve mezunlar,
  • Niteliklerini geliştirmek, deneyimini artırmak ve sektör beklentilerine göre donanıma sahip olmak isteyen öğrenci ve mezunlar
  • Bilinçli bir kariyer hedefi oluşturmayı amaçlayan öğrenci ve mezunlar,
  • Başarılı girişimci ve liderler ile temas kurmak isteyen öğrenci ve mezunlar,
  • İstihdam, iş ve staj ihtiyaçları için nitelikli öğrenci ve mezunlara ulaşabilmek isteyen firmalar

• OKAF’24 Firma ve Kurumlara Sağladığı Fırsatlar

• OKAF kapsamında yer alan sekiz üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören ve bu üniversitelerden mezun olmuş genç beyinler ile bir araya gelerek kendi belirlediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz nitelikteki öğrencileri tanıyıp iş başvurusu alabilirsiniz.
  • Kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz gençlerle size tahsis edilen özel görüşme odalarında mülakatlar gerçekleştirebilirsiniz.
  • OKAF’a sponsor olarak bölgede yer alan tüm üniversitelerin basılı ve görsel medya organlarında yapılacak tanıtım çalışmalarıyla firmanızı daha fazla tanıtma imkânı yakalayabilirsiniz.
  • OKAF tarafından size tahsis edilecek etkinlik ve konferans salonlarında kariyer etkinlikleri düzenleyerek nitelikli ve yetenekli bireyleri kendinize çekebilirsiniz.