İİBF Öğrencilerine “Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” Anlatıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ülkemizde kayıtdışı istihdamın engellenmesi için yürüttüğü çalışmalardan biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği’nin ortaklaşa finanse ettiği, “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki” başlıklı Proje kapsamında fakülte öğrencilerine Pamukkale Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Doç.Dr. Kamil ORHAN tarafından bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan İletişim Uzmanı Gülru TOPÇU, Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Temsilcileri, Fakülte Yönetimi, Öğretim Elemanları, Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Merkez Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Ömür DEMİRER de hazır bulundu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Doç.Dr. Kamil ORHAN gençlerin geleceklerini planlarken dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler vererek, sosyal güvenliğin önemini vurguladı. Özellikle, kayıtlı istihdam ve çalışan hakları, sosyal güvenlik, kendini tanıma, kişiliğine göre meslek seçimi ve kariyer planlaması konularının anlatıldığı toplantı öğrencilerin soruları ve karşılıklı konuşmalarla sona erdi.