Girişimcilik dersi kapsamında işletmelere teknik gezi düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uygulamalı Girişimcilik Dersini alan öğrencilerimiz 15.11.2016 Salı günü, 09.00 ve 17.30 saatleri arasında “Teknik Gezi Programı” adı altında işletme ziyaretlerinde bulundu. Düzenlenen programda girişimcilik dersini alan İİBF öğrencileri, Çorum Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Huspar Yedek Parça İmalatı, Feyzan Un Ve Unlu Mamuller Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Akad Otomotiv ve Uzay Otomatik İskele olmak üzere dört işletmeyi gezme ve inceleme fırsatı buldu. Programa, Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞCI, ders sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mihriban CİNDİLOĞLU ve KOBİ Uzmanı Gökhan YÜRÜRER’de katıldı.

Ziyaret kapsamında işletme sahip ve kurucuları özgeçmişleri, işletmelerinin kuruluş aşamasında karşılaştığı problemler, işletmelerinin kuruluş aşamasında hazırlamış oldukları iş planları ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.