Kariyer Merkezleri Çalıştayına Katıldık

25 Eylül 2018 tarihinde Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Merkezleri Çalıştayına Merkezimizi temsilen  İş ve İnsan Kaynakları Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Menekşe ŞAHİN katıldı.

Ankara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Metin Pişkin tarafından Yürütücülüğünde, Prof. Dr. Müge Ersoy Kart, Prof. Dr. Selahiddin Öğülmüş ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Güldü tarafından yürütülen "Üniversite Kariyer Merkezlerinin Değerlendirilmesi, Tek Yerleşkeli ve Çok Yerleşkeli Üniversiteler İçin Alternatif Model Önerileri" isimli TÜBİTAK Araştırma Projesi kapsamında gerçekleştirilen Çalıştayda 18 Kamu Üniversitenin Kariyer Merkezi temsilcileri bir araya geldi. Çalıştayda Proje kapsamında geliştirilmesi ön görülen Kariyer Merkezi Modelleri üzerinde değerlendirilmeler yapıldı.

Youtube instagram Twitter Facebook