Uluslararası Organizasyonlarda (ILO, WHO, İİT ve BM gibi) İş ve Staj Fırsatları

Sevgili Öğrencilerimiz,

Uluslararası Kuruluşlarda iş ve staj fırsatlarından da haberdar olmak istiyorum diyorsanız sizler için aşağıda bir liste sunduk. Aşağıda bağlantısı verilen çevrimiçi işe alım web siteleri aracılığıyla birçok Uluslararası Kuruluşların iş ve staj listesini arayabilir ve inceleyebilirsiniz.

Aşağıda sizler için hazırladığımız liste dışında daha fazla iş ve staj fırsatı için Yetenek Kapısına üye olarak Duyurular bölümünden aktif tüm iş ve staj ilanlarına ulaşabileceğinizi unutmayın. Yetenek kapısına üye olmak için TIKLAYINIZ.

ILO (ULUSLARARASI ÇALIŞMA ÖRGÜTÜ ) Staj ve İş Fırsatları

Aşağıda bağlantısı verilen "iş fırsatları" web sitesi aracılığıyla ILO bünyesinde (Uluslararası Çalışma Örgütü) birçok iş ve staj ilanını arayabilir ve inceleyebilirsiniz.

İlgilenen başvuru sahiplerinin başvurularını tamamlamak için kayıt olmaları gerekmektedir.

Daha fazla detay ve başvuru için: TIKLAYINIZ

WHO (DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ ) İş ve Staj Listeleri

Aşağıda bağlantısı verilen "iş arama" web sitesi aracılığıyla birçok WHO (Dünya Sağlık Örgütü) iş ve staj listesini arayabilir ve inceleyebilirsiniz.

İslam İşbirliği Organizasyonu (OIC) İş ve Staj Listeleri

Aşağıda bağlantısı verilen çevrimiçi işe alım web siteleri aracılığıyla birçok OIC (İslam İşbirliği) iş ve staj listesini arayabilir ve inceleyebilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı ve uygulama için

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi: TIKLAYINIZ

İslam Kalkınma Bankası (IDB): TIKLAYINIZ

İslam Gıda Güvenliği Teşkilatı (IOFS): TIKLAYINIZ

WTO (DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ ) İş ve Staj Listeleri

Aşağıda bağlantısı verilen "Açık Pozisyonlar" web sitesi aracılığıyla birçok WTO (Dünya Ticaret Örgütü) iş ve staj listesini arayabilir ve inceleyebilirsiniz.

Daha fazla detay ve başvuru için: TIKLAYINIZ

BM(Birleşmiş Milletler) / UNHCR(BM Mülteciler Yüksek Komiserliği)İş ve Staj Listeleri

Aşağıda bağlantısı verilen "Kariyer İş Arama" web sitesi aracılığıyla çok sayıda UNHCR (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) iş ve staj listesini arayabilir ve inceleyebilirsiniz.