Ofisimizin sizler için başlatmış olduğu Öğrenci Söyleşileri dizisinin ilk konuğu Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Arzu ÇAMİÇİ oldu

Ofisimiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı temsilcisi Dr. Emrullah KALKAN moderatörlüğünde yapılan Değişim Programlarında Öğrenci Tecrübeleri konulu söyleşimizin ilk konuğu Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Arzu ÇAMİÇİ oldu.

Söyleşimizin amacının programları tüm mevzuat, ilke ve koşullarıyla tanıtmak değil, üniversite öğrencilerimizin lisans hayatında karşılaşacakları çok önemli bir adım ve kariyer hedefi olan bu programlarda edinilen tecrübelerini anlatabilecek öğrencilerimizle iletişime geçmeyi planladıklarını aktaran Dr. KALKAN, öğrencilerimizden gelebilecek soruları konuğumuz olan Öğrencimiz Arzu ÇAMİÇİ’ye yöneltti.

Erasmus Programından yararlanarak İspanya Ceuta kentinde bulunan Granada Üniversitesine giden ÇAMİÇİ, Erasmus programıyla nasıl tanıştığını, nasıl başvuru yaptığını ve gittiği ülkede neler yaşadığını anlatarak, Yabancı Dil gelişiminde önemli bir adım olduğunu ve her öğrencinin bu fırsattan yararlanmasını gerektiğini aktardı. Başvuracak arkadaşların üniversite eğitiminin ilk yıllarında başvuru yapmalarının faydalı olacağını tavsiye etti.  

Yayını izlemek için: TIKLAYINIZ


HIZLI ERİŞİM

Youtube Twitter instagram Facebook
Kariyer ve Mezunlar Ofisi Danışma Hattı
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Kariyer ve Mezunlar Ofisi
Öğrenci Temsilcisi
Çevrimiçi