OKAF kapsamında Firma ziyaretleri gerçekleştirildi

2 - 3 Mart 2022 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve üniversitemizin de içinde bulunduğu 6 üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirilecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı, bölgemizde yer alan özel ve kamu sektörüne bağlı kurum, kuruluş ve firmaların katılımıyla gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda Çorum Orgainze Sanayi Bölge Müdürü Özgür Özden YALÇIN, Üniversitemiz Kariyer ve Mezunlar Ofisi Direktörü Dr. Öğr. Üy. Ömür DEMİRER ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Proje Geliştirme Biriminde Yaman ŞEKER ve Merve ARABACI YİĞİTER, ilimizde faaliyet gösteren Makesan Makine, Cazgır Makine, Armor Firması, Ganik Şekerleme, Dalgıçlar Süt ve Süt Ürünleri, Dura Makine, Benka Arıcılık Ekipmanları, Ahlatçı Madencilik, Alapala Makine v.b. firmalara ziyaretlerde bulunarak, düzenlenecek fuara davet etmiştir.