Ulusal Staj Programı Belge Değerleme ve Kontrol Süreci Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Kariyer ve Mezunlar Ofisimiz tarafından, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, kamu kurumlarımız ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile “Senin İçin Seferbiriz” teması altında 2020 yılından bu yana yürütülen Ulusal Staj Programı tanıtımı ve başvuru yapan öğrencilerimizin belge kontrol ve onay işlemlerinin yürütülmesine yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Doç.Dr. Menekşe ŞAHİN tarafından gerçekleştirilen eğitime Program kapsamında Üniversitemiz birimlerinde oluşturulan Ulusal Staj Komisyonu üyelerinin katıldı. Eğitimde de, 31 Marta kadar devam edecek olan 2022 Ulusal Staj Başvurularının değerlendirme ve Yeterlilik alanları, “beyan edilen bilgi/belge kontrol süreçleri” anlatıldı.