Uygulamalı CV hazırlama ve Mülakat Teknikleri Atölye Çalışması eğitimi düzenlendi...

Ofisimiz ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde “Uygulamalı CV hazırlama ve Mülakat Teknikleri Atölye Çalışması” eğitimi Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörlük binasında yer alan Buhara Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem ŞAHİN’in katılımıyla başlayan eğitimde öğrencilerimiz Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ersin IRK’tan etkili CV hazırlama tekniklerini öğrenerek bu teknikler ışığında kendi CV’lerini oluşturup, mülakat simülasyonuna katıldı.

Eğitimin sonunda ofisimiz Kariyer Planlama ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Menekşe ŞAHİN öğrencilerimize kariyer planlamada etkili CV hazırlamanın önemi konusunda kısa konuşma yaparak katılım sağlayan öğrencilere Katılım Belgesi, eğitime katkıda bulunan Doç. Dr. Ersin IRK’a üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına Teşekkür Belgesi takdim etti.